reklama_pozioma
X Walne Zebranie Delegatów NSZZ „Solidarność” Regionu Słupskiego
Opublikowano dnia 17.05.2018 14:56
Zarząd Regionu Słupskiego NSZZ „Solidarność” uprzejmie informuje, iż w dniu 25 maja br. w Słupskim Inkubatorze Technologicznym przy ul. Portowej 13 D. odbędzie się X Walne Zebranie Delegatów NSZZ „Solidarność” Regionu Słupskiego – Sesja Sprawozdawczo-Wyborcza.
Zapraszamy.

YT, print screen
Rozpoczęcie sesji godz. 10.00.
reklama_pionowaNajnowszy numer
Wideo Adam Andruszkiewicz [K'15]: Głosowałem w obronie ministra Macierewicza i już tłumaczę dlaczego
.
Rosemann

Rosemann: Rabaty pełne Cybów
Jednym z ulubionych komentarzy zwolenników PiS, udzielających się w sieci w odniesieniu do przejawów czystej nienawiści pojawiających się w wypowiedziach zwolenników radykalnej opozycji jest ostrzeżenie przed wyhodowaniem kolejnego Cyby. Ja mam poważniejsze obawy. Wydaje mi się, że chodzi nie o hodowlę kolejnego Cyby a o cale rabaty Cybów. Rosnące, niestety, prawdopodobnie po obu stronach. Już nie sporu a pełnej zajadłości i pozbawionej zasad wojny.
Adam
Zyzman

Adam Zyzman: Powrót do "ery pary"
"Parowozjada" w Chabówce

Jerzy Bukowski: Pieracki zostanie pochowany w mauzoleum
Ponowny pochówek generała Bronisława Pierackiego odbędzie się 14 października na Starym Cmentarzu w Nowym Sączu.