Ceny u Magdy Gessler zwalają z nóg. Tyle zapłacisz za pół faszerowanego jajka

Magda Gessler to jedna z najbardziej rozpoznawalnych restauratorek w Polsce. Swoją pozycję i sławę zdobyła m.in. prowadząc popularny program TVN „Kuchenne rewolucje”.
Ceny u Magdy Gessler zwalają z nóg
„Fakt” sprawdził ofertę restauratorki z delikatesów „U Fukiera”.
Za pół jajka faszerowanego pieczarkami zapłacisz 7 złotych. „Chcesz zamówić pięć połówek, wydasz 35 zł, a to dopiero początek listy jajecznej drożyzny” – podaje „Fakt”.
Są jeszcze droższe jajka w wielkanocnej ofercie „U Fukiera”. W cenie 38 zł za pięć połówek – są nadziewane wiejską szynką wędzoną.
Słoiczek 200 g pasty z jaj z młodym szczypiorem to wydatek rzędu 33 zł.