reklama_pozioma
"To mówicie, że Tuska chcą wysadzić ze stanowiska" - najlepsze komentarze internautów
Opublikowano dnia 13.09.2017 20:22
"Jeden Donald w polityce wystarczy", "Idą wielkie zmiany w UE! Juncker obiecał nie doprowadzać się do stanu utrudniającego zakładanie marynarki. Tym samym Tusk staje się zbędny" czy "Służ im wiernie. Zdradź swój kraj za europejską pensję. Bądź przedmiotem drwin rodaków. W końcu pozbędą się ciebie. Jak śmiecia" - oto komentarze internautów na słowa Junckera, który zaproponował dziś połączenie stanowisk przewodniczącego Rady Europejskiej i szefa Komisji Europejskiej.

zrzut ekranu - twitter.com

/ Źródło: twitter.com

reklama_pionowaNajnowszy numer
Wideo Agnieszka Romaszewska: Ukraina postawiła na Niemcy. I się na tym przejedzie
Marek
Budzisz

Marek Budzisz: Rosja i Zachód. Kto słabnie, kto rośnie?
W jakim stanie jest Rosja? Kwitnie, znajduje się w stagnacji, czy wręcz upada? Nie ma, co do tego zgody na świecie. Są tacy badacze, nawet bardzo znani i prominentni, jak np. Joseph Neye Jr. z Harvardu, autor i badacz kategorii soft i smart power, którzy uważają, że w XXI wieku nasz wschodni sąsiad znajduje się w zmierzchowym stadium swej potęgi, a może wręcz upada. Inni, wśród których znajdują się autorzy amerykańskiej strategii bezpieczeństwa narodowego wręcz odwrotnie, są zdania, że Rosja jest światową potęgą nr 2, która rzuca właśnie wyzwanie pozycji Stanów Zjednoczonych i w związku z tym Waszyngton winien odpowiednio zmodyfikować swoją politykę. Wreszcie nie brak i takich, jak Andrew Kuchins z Georgtown University, którzy uważają, że obydwa te poglądy są uprawnione, bo Rosja w niektórych obszarach się wzmacnia i jest silniejsza a w innych, odwrotnie, słabnie.

Jerzy Bukowski: Prezydent harcerz zagapił się
Druhu Prezydencie, proszę więcej nie robić takich błędów!
Marcin
Brixen

Marcin Brixen: Siedzimy na schodach przeciwko rządom pięści
- Tu nie ma... nie... I tu też nie ma...\nTata Łukaszka szukał po całym mieszkaniu mamy Łukaszka. I jej nie było.