reklama_pozioma
Stanowiska podjęte podczas XXX Walnego Zebrania Delegatów Regionu Środkowo-Wschodniego NSZZ „Solidarność”
Opublikowano dnia 01.12.2017 14:59
Podczas XXX Walnego Zebrania Delegatów Regionu Środkowo-Wschodniego NSZZ „Solidarność” dnia 26 października 2017 r. podjęto dwa stanowiska: w sprawie prac nad zmianą konstytucji RP i zmiany Godła Rzeczypospolitej Polskiej.

Tygodnik Solidarność

reklama_pionowa
Wideo gen. Komornicki: Rosjanie przygotowują się do wojny na dużą skalę

Bukowski: Apel o apolityczność ZHP
Wzywam Was do opamiętania, druhny i druhowie ze Związku, w którym spędziłem wiele lat harcerskiej oraz instruktorskiej służby.
.
Rosemann

Rosemann: „La Pasionarie” i „Pistolety” czyli jeszcze bardziej totalna
Irracjonalna jest radość polityków i zwolenników rządzącej prawicy, że obdarowani zostali przeciwnikiem.którego działania właśnie obserwujemy. To owszem, na pierwszy rzut oka jest śmieszne. Jest też mało skuteczne bo dla większości społeczeństwa a także (co widać z komentarzy w mediach społecznościowych) dla całkiem twardej opozycji wobec władzy po prostu niestrawne i nie akceptowalne. Tyle, że efektem nieskutecznego radykalizmu zazwyczaj jest jeszcze większy radykalizm.

Jerzy Bukowski: Wątpliwa sława Szkieletora
Ranking otwiera przesławne dzieło Antoni Gaudiego - barcelońska świątynia Sagrada Familia.