reklama_pozioma
"Próby anarchizacji państwa przez środowiska prawnicze". Mocne stanowisko ZR Środkowo-Wschodniego "S"
Opublikowano dnia 17.01.2020 15:34
Zarządu Regionu Środkowo-Wschodniego NSZZ Solidarność wystosował ostre stanowisko ws. "prób anarchizacji państwa przez środowiska prawnicze". - W ostatnich tygodniach jesteśmy świadkami ataków części środowiska sędziowskiego i szeroko rozumianego prawniczego na porządek prawny w Polsce. Działania tzw. "Kasty nadzwyczajnej" zdumiewają nie tylko Polaków, takie działania są niespotykane w cywilizowanym świecie - piszą związkowcy.

pixabay.com

źródło: informacja prasowa

raw

--> POBIERZ WYDANIE CYFROWE

Sprawdź w których placówkach Poczty Polskiej kupisz "TS": https://bit.ly/tysolnapoczcie

Wideo gen. Komornicki: Rosjanie przygotowują się do wojny na dużą skalę

Nie ma żadnego falstartu
Mądry polityk rozpoczyna kolejną kampanię wyborczą już dzień po zakończeniu poprzedniej.
Prawy
Sierpowy Mikroblog

Prawy Sierpowy: Senat i jego obstrukcyjne szachy
Sytuacja w senacie przypomina blokowanie walca przed ubiciem drogi asfaltowej, czyli rzuca się wszelkie blokady, które w ogólnym i końcowym efekcie nic nie dadzą, a jednak rzuca się dla własnej satysfakcji i złośliwości, tylko po co?
Ryszard
Czarnecki

O Engelsie, Bismarcku i... mojej mamie
Zagadka: kto jest autorem tego natchnionego, religijnego wiesza?

Drogi Użytkowniku,

• przetwarzanie danych osobowych przez Tysol Sp. z o.o. i naszych zaufanych partnerów do celów marketingowych, w szczególności na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji. Wyrażenie zgody jest dobrowolne a wyrażoną zgodę możesz w każdej chwili cofnąć, niezależnie od zgód wyrażonych na pozostałe rodzaje przetwarzania danych. Dowiedz się więcej o zgodzie marketingowej w naszej Polityce prywatności / Cofnij zgodę.