Smutne wieści dla fanów Ekipy Friza. Jest oświadczenie Karola Wiśniewskiego

Fani popularnych youtuberów są zaniepokojeni tym, co dzieje się w Ekipie Friza. Każdy z członków poszedł w swoją stronę. Wielu zadaje sobie pytanie, czy to koniec kultowej ekipy z polskiego YouTube'a? Karol Wiśniewski (Friz) wydał oświadczenie w tej sprawie, które wcale nie uspokaja.
 Smutne wieści dla fanów Ekipy Friza. Jest oświadczenie Karola Wiśniewskiego
/ zrzut ekranu z serwisu YouTube / EKIPA

„[…] Wszędzie to mówię i podkreślę jeszcze raz, to zupełnie normalne i nie ma w tym nic dziwnego, że masz z kimś mniejszy, z kimś większy vibe. Wspólny projekt się kończy i każdy samodzielnie wybiera swoją następną drogę. Niektórych droga pokrywa się z moją, wtedy naturalnie mocno działamy, niektórzy obierają swoją, nową drogę, niezależną z kolejnymi celami Ekipy. Tak jak w szkole, masz ziomali, ale szkoła się kończy, każdy ma inne cele i pewnie z częścią trzymasz kontakt prywatny, ale na lekcje (jakby do pracy) już razem nie chodzicie” – napisał Friz na Twitterze.

„Jestem twórcą, jestem po to, by dawać rozrywkę, a nie komentować czy robić dramy, to ostatnie, na co chciałbym marnować energię. Wolę zrobić dla was jakiś projekt, dać wam trochę fajnych wrażeń. Skupmy się na nowych, fajnych projektach i im dajmy tę całą uwagę, ja tak zamierzam i chciałbym, żebyście i wy wspierali i poświęcili uwagę wszystkim projektom każdej osoby, która brała udział w projekcie Dom Ekipy” – czytamy.

Po awansie na mundialu w Katarze. Trener Czesław Michniewicz zabiera głos Wiadomości
Po awansie na mundialu w Katarze. Trener Czesław Michniewicz zabiera głos

"Awans w pełni zasłużony, ale nerwy były ogromne" - przyznał trener piłkarskiej reprezentacji Polski Czesław Michniewicz po porażce z Argentyną 0:2 w mistrzostwach świata. Biało-czerwoni zajęli drugie miejsce w grupie i zakwalifikowali się do 1/8 finału dzięki lepszemu bilansowi bramek niż Meksyk.

Urzędnik warszawskiego ratusza zatrzymany przez CBA. Jest oświadczenie zatrzymanego Wiadomości

Michał D. szef Biura Bezpieczeństwa i Zarządzania Kryzysowego stołecznego ratusza został zatrzymany w środę przez CBA na polecenie Prokuratury Regionalnej w Szczecinie.

Polska przegrywa z Argentyną. Ale gramy dalej na mundialu w Katarze Wiadomości
Polska przegrywa z Argentyną. Ale gramy dalej na mundialu w Katarze

Polska przegrała z Argentyną w trzecim meczu mistrzostw świata piłki nożnej w Katarze. Mimo porażki Biało-Czerwoni zagrają w 1/8 finału piłkarskich mistrzostw świata.

Warszawski urzędnik zatrzymany przez CBA. Co na to ratusz? Wiadomości
Warszawski urzędnik zatrzymany przez CBA. Co na to ratusz?

Władze Warszawy odmówiły komentarza ws. zatrzymania przez CBA szefa Biura Bezpieczeństwa i Zarządzania Kryzysowego stołecznego ratusza Michała D.

Dramat Biało-Czerwonych tuż po gwizdku. Argentyna strzela bramkę Wiadomości
Dramat Biało-Czerwonych tuż po gwizdku. Argentyna strzela bramkę

Polska przegrywa z Argentyną 0:1 w 46. minucie meczu piłkarskich mistrzostw świata. Bramkę zdobył Alexis Mac Allister.

Bandyto, stój. To jest nagranie z kolizji Jerzego S.? [WIDEO] Wiadomości
"Bandyto, stój." To jest nagranie z kolizji Jerzego S.? [WIDEO]

Aktor Jerzy S. usłyszał we wtorek zarzut prowadzenia pojazdu w stanie nietrzeźwości - poinformował rzecznik Prokuratury Okręgowej w Krakowie prok. Janusz Hnatko. Tymczasem "Fakt" opublikował film, który jak twierdzi obrazuje wspomnianą kolizję.

Wojciech Szczęsny obronił rzut karny. Strzelał Leo Messi Wiadomości
Wojciech Szczęsny obronił rzut karny. Strzelał Leo Messi

W 39. minucie Wojciech Szczęsny obronił rzut karny wykonywany przez Lionela Messiego w meczu z Argentyną w piłkarskich mistrzostwach świata.

Znany poseł odchodzi z Polska 2050. Jest oświadczenie Wiadomości
Znany poseł odchodzi z Polska 2050. Jest oświadczenie

„Rozstaję się z partią Polska 2050. Po długich rozmowach z jej liderami uznaliśmy, że tak będzie najlepiej zarówno dla organizacji, jak i dla mnie” — poinformował Wojciech Maksymowicz.

Afera w Pałacu Buckingham. Książę William i Kate Middleton wydali oświadczenie Wiadomości
Afera w Pałacu Buckingham. Książę William i Kate Middleton wydali oświadczenie

Zawrzało wokół Pałacu Bukingham. Wszystko za sprawą oskarżeń wobec jednego z członków czołowego zespołu króla Karola III. Brytyjskie media pisały o „aferze”. W sieci pojawiło się stanowisko księcia Williama i Kate Middleton.

„Dzień Dobry TVN otwórzcie oczy”. Burza po występie Małgorzaty Rozenek Wiadomości
„Dzień Dobry TVN otwórzcie oczy”. Burza po występie Małgorzaty Rozenek

Za nami kolejny występ Małgorzaty Rozenek w roli prowadzącej „Dzień dobry TVN”. W sieci po raz kolejny rozpętała się burza. Widzowie nie kryją oburzenia.

Marsz
Godności