Magda Gessler sprzedaje grzyby. Ceny u gwiazdy TVN zwalają z nóg

Ceny w restauracji Magdy Gessler "U Fukiera" często wywołują niemałe zaskoczenie.
CZYTAJ WIĘCEJ: To nie żart. Tyle kosztuje kawa u Magdy Gessler
Tyle zapłacisz za grzyby
Słoiczek marynowanych borowików (350 ml) to wydatek na poziomie 36,19 zł.
Za kurki marynowane staropolskim sposobem zapłacisz 26,67 zł (350 ml). Marynowane maślaki i podgrzybki kosztują (22,86 zł), a opieńki - 20 zł.
Borowiki suszone od Magdy Gessler, to 25 g całych kapeluszy, za które musisz zapłacić 27,62 zł. Krojone borowiki kosztują 18,10 zł (również 25 g).
Za żur na prawdziwkach (900 ml) trzeba zapłacić 47,62 zł. W składzie, poza borowikami, znajdziemy bulion wołowo-warzywny, żebra wędzone, zakwas domowy, śmietanę wiejską oraz majeranek.
Jeszcze więcej zapłacisz za cielęce pulpety w sosie z borowików. 900 ml kosztuje 57,14 zł. Taką samą cenę ma gulasz cielęcy z leśnymi grzybami.